Pratite nas na facebook-u  
MB INŽENJERING - O NAMA
Građevinsko preduzeće MB INŽENJERING d.o.o. osnovano je 01. 09. 1992. godine, a registrovano 09.09.1992. kod Privrednog suda u Beogradu. Osnivač preduzeća je Branislav Mitić, iz Beograda. Od svog osnivanja do danas preduzeće se isključivo bavilo poslovima građevinarstva, izvođenja i investiranja u odlasti građevinskih objekata stambenog, poslovnog i industrijskog tipa.

Delatnost društva:

4120 - Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada


MB INŽENJERING d.o.o. se bavi izgradnjom, inženjeringom, konsaltingom, razvojem, projektovanjem, opremanjem objekata, investicionom gradnjom i trgovinom u zemlji i inostranstvu.

Inženjering

MB INŽENJERING planira, organizuje, rukovodi i obavlja poslove iz svoje delatnosti:
  • Izvođenje svih vrsta građevinskih radova
  • Instalacioni radovi u građevinarstvu
  • Visokogradnja
  • Završni i zanatski radovi u građevinarstvu
  • Izgradnja stambenih, poslovnih i industrijskih objekata

Consulting

Kao razvojna firma, MB INŽENJERING radi na pripremi inicijalnih programa. U okviru tih programa pregovaramo sa finansijskim institucijama, javnim službama, firmama I fizičkim licima kao potencijalnim investitorima, kooperantima i kupcima. Za poten- cijalne investiture radimo pripreme budžetskih troškova i procenu opravdanosti projekta.

Projektovanje i planiranje

Jedan od bitnih segmenata našeg rada je i priprema i kontrola izvođenja radova. U cilju realne procene troškova i njihove kontrole važno je blagovremeno dostavljanje polaznih i dopunskih zahteva rukovodiocu projekta.

Izrada kompletne projektne dokumentacije: Idejnih projekta, Glavnih projekta, Izvođačkih projekata, projekata izvedenog stanja, projketi uređenja enterijera.

Investiciona gradnja

MB INŽENJERING se bavi investicionom gradnjom stambeno-poslovnih objakata na teritoriji Beograda. U svojstvu investitora i sa zaposlenima na svim nivoima preduzeće se bavi pronalaženjem lokcija, rešavanja imovinsko-pravnih odnosa, izrade projektne dokumentacije, pribavljanje potrebnih dozvola i saglasnosti, izgradnje, uknjižbe i primopredaje objekta do prodaje i rentiranja poslovno i stambenog prostora.